Why kid's steps

Stil clasic – Inovatia moderna.
-Incaltamintea Beko îmbina un stil de încaltaminte fara timp, cu o inventie de închidere cu fermoar si usor de utilizat.

-Fermoarul traverseaza dintr-o parte, pe sub pantof si pâna la creasta. Acest lucru permite ca partea din spate a pantofului sa se deschida ca o usa de masina, permitând astfel picioruselor nelinistite ale copiilor sa alunece cu usurinta si sa fie sigur fixate cu un fermoar rapid !!!

-Dezvoltarea picioarelor necesita un mediu sanatos.
Flexibilitatea este unul dintre cele mai importante elemente ale primului pantof al copilului.

Un pantof care permite piciorului libertatea de miscare este esential pentru copilul care face primii pasi, precum si pentru copilul care alerga, sare si urca toata ziua. Talpa exterioara foarte flexibila din doua piese faciliteaza aceasta miscare constanta si dinamica în timp ce asigura confortul.

-Design gandit, Produs de Calitate

Fabricat manual: Fiecare pantof este asamblat si terminat manual.

Carcasa exterioara: realizata din piele italiana moale si durabila, care permite conturarea adecvata a piciorului si permite piciorului sa respire.

Talpa exterioara: extrem de flexibila în toate directiile si ofera tractiune excelenta pentru a reduce riscul de alunecari si caderi.

Talpa interioara: complet detasabila si dotata cu o perna ortopedica, care ajuta la sussinerea dezvoltarii osoase adecvate.

Închiderea cu fermoar: o captuseala din piele se executa sub fermoar, în interiorul pantofului, protejând picioarele mici de iritare si disconfort.

Stilul Bootie: Acoperirea bazei gleznelor mareste sprijinul si protectia, prevenind în acelasi timp slabirea gleznei.

Fabricat în Europa: Toti pantofii Beko sunt fabricati în Bulgaria, asa cum au fost din prima zi.

Afișez toate cele 9 rezultate

Vreau sa primesc noutati

[mc4wp_form]