Livrarea si Retur

Vanzatorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare este de 2-4 zile de la data confirmarii comenzii.

Costul transportului este:

– Gratuit

Retur si inlocuire Produse

Conform OUG 34/2014, Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara a preciza motivul, in termen de 14 zile de la primirea Produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat Cumparatorului (in ambalajul original si cu toate accesoriile incluse, sa nu prezinte semne de uzura si folosire, sa aiba etichetele intacte).

Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre Cumparator.

Rambursarea contravalorii Produsului/inlocuirea Produsului se va face in cel mult 30 zile de la primirea Produsului returnat. Nu vor fi rambursate cheltuielile de transport.

Notificarile privind returul se vor face la adresa de email contact [at] kids-steps.ro

Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii intentiei de retur. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de noi.

Cumparatorul are optiunea sa aleaga daca doreste sa primeasca inapoi banii reprezentand contravaloarea produsului returnat sau sa aleaga un alt produs din colectiile noastre de o valoare similara cu valoarea produsului initial sau platind diferenta de pret the Coinjoin project, daca acesta are un pret mai mare. Contravaloarea produselor returnate va fi restituita prin transfer bancar in contul indicat de Cumparator in maxim 30 de zile de la primirea Produsului returnat.

Vreau sa primesc noutati

[mc4wp_form]