Termeni si conditii
Folosirea site-ului www.kids-stept.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

1. Definitii si termeni

Kids-steps.ro este un magazin online specializat in comercializarea incaltamintei pentru copii. Este administrat de SC TMT DREAMS SRL cu sediul in Ramnicul Valcea.

Vanzator – SC TMT DREAMS SRL avand urmatoarele date de identificare: Sediul in Sat Cocoru, Comuna Galicea, Jud. Valcea, inregistrata la RC sub nr.J38/1016/2017, CUI 38318193.

Cumparator – persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda si achizitioneaza Produse.

Comanda – document electronic prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora .

Produse – orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul acestuia in site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Produse, etc.).

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele, iar Cumparatorul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

2. Drepturile de proprietate Intelectuala

Intreg continutul site-ului www.kids-steps.ro, incluzand texte, imagini, design, butoane, programe, elemente de grafica web, si orice alte date, este proprietatea SC TMT DREAMS SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC TMT DREAMS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC TMT DREAMS SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

3. Protectia datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, kids-steps.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de dvs.
Datele personale ale Cumparatorilor vor fi colectate, inregistrate si stocate in scopul utilizarii lor la intocmirea facturilor fiscale, in scopul livrarii produselor la adresa specificata in formularul de comanda si a incasarii contravalorii acestora, precum si in scopul trimiterii de newsletter-uri.

Prin completarea formularului de comanda va dati consimtamantul pentru a va fi folosite aceste date de catre SC TMT DREAMS SRL doar in scopurile declarate ale site-ului kids-steps.ro

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, beneficiati de dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal.

Aceste drepturi pot fi exercitate pe baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre SC TMT DREAMS SRL cu sediul in Sat Cocoru, Comuna Galicea, Jud. Valcea.

4. Comanda

Cumparatorul poate comanda pe site-ul nostru selectand produsul pe care il doreste si adaugandu-l in „Cosul de cumparaturi” printr-un click pe butonul „Cumpara”.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul se declara de acord ca un reprezentant al echipei kids-steps.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

5. Responsabilitati privind produsele

SC TMT DREAMS SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate pe site-ul kids-steps.ro

Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a Produselor cumparate este valoarea sumei incasate de firma noastra de la respectivul Cumparator.

6. Pret-Facturare-Plata

Toate preturile sunt finale si nu includ TVA, societatea TMT DREAMS SRL nefiind platitoare de TVA.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta o data cu livrarea Produselor.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Pretul final platit de Cumparator este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie. Preturile de livrare sunt detaliate la sectiunea „Livrare si plata”.

Plata se poate efectua ramburs, la livrarea Produsului.

SC TMT DREAMS SRL isi rezerva dreptul de a modifica unilateral pretul Produselor, fara vreo notificarea prealabila.

7. Livrarea

Vanzatorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul Romaniei.

Termenul de livrare este de 2-4 zile de la data confirmarii comenzii.

Costul transportului este:

– Gratuit

8. Retur si inlocuire Produse

Conform OUG 34/2014, Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara a preciza motivul, in termen de 14 zile de la primirea Produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat Cumparatorului (in ambalajul original si cu toate accesoriile incluse, sa nu prezinte semne de uzura si folosire, sa aiba etichetele intacte).

Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre Cumparator.

Rambursarea contravalorii Produsului/inlocuirea Produsului se va face in cel mult 30 zile de la primirea Produsului returnat. Nu vor fi rambursate cheltuielile de transport.

Notificarile privind returul se vor face la adresa de email contact [at] kids-steps.ro

Returnarea produselor se realizeaza prin curier rapid, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii intentiei de retur. Produsele NU se vor returna prin Posta Romana si nu se vor expedia la nici o alta adresa decat cea specificata de noi.

Cumparatorul are optiunea sa aleaga daca doreste sa primeasca inapoi banii reprezentand contravaloarea produsului returnat sau sa aleaga un alt produs din colectiile noastre de o valoare similara cu valoarea produsului initial sau platind diferenta de pret, daca acesta are un pret mai mare. Contravaloarea produselor returnate va fi restituita prin transfer bancar in contul indicat de Cumparator in maxim 30 de zile de la primirea Produsului returnat.

9. Garantie

Toate produsele achizitionate de pe site-ul kids-steps.ro au termen de garantie 30 de zile de la data cumpararii.

Garantia se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului defect.

Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

Pentru a beneficia de garantie este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copia dupa factura fiscala.

In cazul in care produsele nu sunt in conformitate cu cele mentionate mai sus pot fi returnate solicitantului / expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichete / pliantele de intretinere).

10. Dispute, reclamatii si litigii

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre kids-steps.ro si Cumparatori va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii. Daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde Vanzatorul isi are sediul.

Vreau sa primesc noutati

[mc4wp_form]